Babyzonnebril

En dan ineens is die zon daar en word je door de andere mama’s op de feiten gedrukt. Ook de sticker van de kankerliga in het heen-en-weer schriftje van de creche kondigde het aan. Kindje moet beschermd tegen de zon!
Met de factor 50 zonnecrème deden we het blijkbaar al niet slecht, de sticker maakt slechts melding van factor 30. Een hoedje lag ook al klaar, dat had ik vorige zomer veel te groot gekocht. En dat je je kind onder een parasol moet laten spelen en een t-shirt moet aandoen wist ik ook.
Maar daar ben ik weer hé: ik dacht nog een tikkeltje respijt te hebben voor de zonnebril. Tegen mei zou wel vroeg genoeg zijn zeker? Maar ik had op 1 ding niet gerekend: de massale keuze die er tegenwoordig is in die dingen! Alle mogelijke kleurtjes, modelletjes, motiefjes, met rekker, zonder rekker, gepersonnaliseerd. Wat is me dat allemaal?
Dus Endimi mag nog eens wat gaan rondkijken en uitpluizen. Een babyzonnebril dus, en mezelf kennende ga ik nog veel van gedacht veranderen over het favoriete modelletje tegen dat ik eindelijk een hoogdringende beslissing maak.

Geef een reactie