8 maand

Dat is de tijd die we nu al met een gezinnetje van 3 doorbrengen. Intussen kan Manon zitten en eet ze zelfstandig stukjes brood, al dan niet met wat Planta of smeerkaas of zo. Als ze op haar buik ligt steekt ze haar poep omhoog en de knietjes klaar ter voorbereiding van het kruipen. Ze speelt met haar stem en doet haar lippen bewegen met haar handje om “blblblblbl”-geluidjes te maken. Als wij onze vingers op haar mondje leggen doet ze van “oe-oe-oe” als een Indiaantje. Wanneer ze op haar speeltapijt niet aan een speeltje kan trekt ze aan het tapijt tot het speeltje dicht genoeg komt. Tand nummer 3 laat zich voelen bovenaan onder het tandvlees.

En ze groeit ook enorm. Ik heb weer een volle doos kleertjes klaarstaan waar ze uitgegroeid is. En 3 nieuwe dozen vol spullen die ik net sorteerde en waar al dingen bleken bij te zitten die zonder ooit te dragen al te klein zijn. Nog even en ze wil staan, en dan moeten we op zoek naar kinderschoentjes. Ik heb al besloten dewelke ik wil… nu nog mamy zo ver krijgen dat ze die ook wel degelijk krijgt:

De roze natuurlijk!

Ze wordt groot in sneltreinvaart!

2 thoughts on “8 maand

Geef een reactie