wat is het toch heet geweest

Wel, sinds gisteren heb ik het grootste deel van mijn energie terug, en ook vandaag voel ik me nog een stuk beter. Ga me zelfs wagen aan het rustig opruimen van de plaatselijke ravage. Gezien de temperatuurswissel met gisteren moet dat vlotjes te doen zijn. Ben al blij dat ik het raam terug wijd open kan zetten in plaats van me te moeten verstoppen in een duistere living!
De harde buiken zijn verdwenen sinds dinsdagavond, een duidelijk teken dat de dokter gelijk had over de oorzaak: lage bloeddruk.
Baby hobbelt vrolijk verder in mijn buik, en geeft me nu regelmatig een goede schop in de maag in plaats van de blaas, ben er nog niet uit welke van de 2 ik dan eigenlijk verkies… :s
Een semi-druk weekend voor de boeg: vanavond film, we gaan dankzij LamaZone naar een mini pre-screening van Avatar en ben best wel benieuwd, morgen bezoek, zondag speelt mijn ventje zijn eerste optreden met een balfolkgroep, spannend!

Geef een reactie