De deugden van de technologie

Zaterdag werd het verlate huwelijkscadeau van mijn ouders geleverd: een condensatiedroogkast. We hadden onder andere gewacht op de solden om een koopje te doen en daar hebben we geen spijt van gehad. Een pracht van een Whirlpool energieklasse B staat nu te blinken in de berging aan dezelfde prijs als een energieklasse C. Blijkbaar bestaan er vrijwel geen droogkasten in energieklasse A!
Dit ding is voor mij de hemel op aarde! Wegens de LAN-party had ik al eventjes niet gewassen, aangezien de badkamer moest bruikbaar blijven en ik het toch niet zag zitten wanneer er vrienden telkens ze in de badkamer kwamen mijn ondergoed zouden zien te drogen hangen. Maar zodra de droogkast er stond was dit probleem van de baan.
Gevolg: 3 machines was werden na elkaar gewassen, gedroogd en opgeborgen! De handdoeken zijn terug heerlijk zacht en er is amper werk aan de te strijken t-shirts. Ook moet ik mijn rug niet meer pijnigen bij het ophangen van kilo’s was, gewoon de wasmachine leegmaken, overladen in de droogkast, het juiste programma kiezen en hupsakee!
Plus het gerecycleerde water kan gebruikt worden voor het strijkijzer, de plantjes, etc.

Ja, soms houd ik echt wel van de moderne technologie in het huishouden!

Geef een reactie