Babyspullen

Gisteren zijn we nog even bij mijn broer en schoonzus langsgegaan. Ze hadden aangeboden de babyspullen die nog in huis waren aan ons te lenen om zo de toch lange lijst benodigdheden terug te dringen.

De buit: een zak papflesjes en speentjes (zelfs nog ongeopende verpakkingen), een draagzakje, een maxicosi, een kinderwagen/cosi set, een microgolf-sterilisator, een elektrische sterilisator, een luiertas, een baby-relax frame (de stoffen overtrek is bij mijn moeder voor herstelling), een splinternieuw ververskussen en alles met handleidingen en accessoires. We hadden ook al een badje met ophangsysteem gekregen van vrienden die het niet meer nodig hadden.

Ik zal dringend een inventaris moeten opmaken van wat we al hebben, wat er nog op komst is (de kasten bij mijn moeder puilen uit), en wat we dan nog nodig zullen hebben, zodat we in september de geboortelijst kunnen aanleggen.

We zullen nog weten wat gedaan de komende weken: alles afwassen, plaats zoeken, klaarmaken, oplijsten, de babykamer verbouwen en klaar krijgen! Drukke tijden, maar o zo leuk! 🙂

Geef een reactie