Ze tellen hier al af naar Sinterklaas

De kinderen tellen hier al af naar Sinterklaas. Zeker aangezien we kort na elkaar voor jarige klasgenootjes een cadeautje gingen halen. Een bezoek aan de speelgoedwinkel is altijd goed voor de eerste Sinterklaas inspiratie.

Maar de echte “oorzaak” van de kinderen die plots meer aan de Sint begonnen te denken was een leuk event van Lego®! Zoals nu al een paar jaar op rij werden we uitgenodigd op een leuke locatie waar de kinderen getrakteerd werden op een activiteit en de volwassenen op een interessante lezing. Muntpunt zorgde voor de omkadering, dus de kinderen amuseerden zich te pletter met voorleesboeken. Lego® betekent uiteraard spel, dus de volwassenen werden getrakteerd op een lezing over hoe “spelen” evolueerde in de geschiedenis, en hoe dit ook de geschiedenis vorm gaf. De belangrijkste inzichten die ik dankzij deze lezing kreeg heb ik hier neergeschreven, op de blog van ons bedrijf.Interessanter voor de kindjes was echter de voorstelling van de nieuwe sets die vanaf nu in de winkel liggen, en vast hun weg zullen vinden naar menig Sinterklaas lijstje. Aidan was niet van de nieuwe Duplo trein weg te slaan, en Manon ziet de manège van Friends wel zitten! Mama lonkte stiekem naar de super coole helicopter…


Maar we hadden vooral veel plezier, en kregen veel inspiratie mee naar huis, dus dankjewel Lego® voor deze fijne namiddag!

Geef een reactie