Doe een keer zot, zei de echtgenoot

Ik had al ettelijke maanden een cadeaubon liggen voor één van mijn favoriete winkels vol heerlijke hebbedingen: Nexus Six in Antwerpen. Deze winkel, gespecialiseerd in Disney verzamelobjecten, is gewoon heerlijk voor Disney fans zoals ik.

We hadden iets te vieren, 10 jaar zijn we al een koppel, met ups en downs zoals iedereen. Dus plande ik een voormiddag wellness, gingen we lunchen bij Umi Sushi op de Groenplaats, en wandelden we naar deze winkel in de Hoogstraat.

Ik keek rond, selecteerde grondig, maar werd toch steeds terug naar dezelfde vitrinekast gelokt. Ik had met de bon budget voor één beeldje. Maar dat zou toch maar wat eenzaam zijn vonden we. Of misschien toch een meer “stand alone” figuur kiezen?

“Doe maar een keer zot.”, hoorde ik de echtgenoot zeggen. En nu staat deze gezellige bende dus te blinken in onze eigen vitrinekast:

image

Heerlijk hé?

En hoe de rest van de dag verliep? We gingen even langs mijn schoonouders, hun nieuwe laptop gebruiksklaar maken en Skype activeren, dan gingen we naar het enige Maleisisch restaurant in België om heerlijke saté met échte pindasaus. En ten slotte gingen we naar de film, voor het eerst een tweede keer een film bekijken in de bioscoop. Maar Star Wars VII kan dat wel gebruiken, met alle details en hints. Als je me ziet, vraag gerust naar mijn theorie over Captain Phasma 😉

Geef een reactie