De vakantie van 2014

En zo gingen we met het gezin op weg naar het zuiden. Auto volgestouwd, vertrokken in de vroege namiddag om 1.000 km verder aan te komen iets na middernacht. Daarbij werd ook de “nieuwe” (lang leve 2dehands.be) Chicco groep 2 autostoel van Aidan getest en goedgekeurd. Hij wordt te groot voor de groep 1 stoel maar is te jong voor een 3-puntsgordel. De ideale oplossing dus.
image
Gemiddelde temperaturen van meer dan 26°, strand op wandelafstand, elke ochtend een paar uur rondhangen in zand en zout water,… het hele gezin kon genieten met volle teugen. Na de middagdutjes (soms collectief, zélfs de 4,5-jarige deed regelmatig een dutje!) was het tijd voor korte uitstapjes: shoppen, boodschappen doen, de toerist uithangen in het nabije Aigues Mortes,…
image
En dan vliegen we er nu terug in: bergen was verzetten, gevolgd door bergen strijk, en terug aan het werk! En wat is het hier koud zeg!

Geef een reactie