Punting

When in Cambridge, gaat een mens blijkbaar bootje varen. Uiteindelijk 4,5£ per persoon onder de prijs te pakken gekregen, goed opletten geblazen dus! En uitbaters tegen elkaar uitspelen. We genoten van 45 min bootje varen langs prachtige gebouwen, als enige twee in een grote boot.

image

image

image

image

Prachtige stad om te wandelen, grote stukken van de colleges kan je vrij bezoeken, andere zijn toegankelijk aan een spotprijsje. In de Wren Library zagen we het origineel manuscript van Winnie the Pooh van A.A. Milne en manuscripten van bijna 1000 jaar oud. Heerlijk.

Een reactie op “Punting

  1. Pingback: Dit was 2013… |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s