Op avontuur!

Ik vroeg aan de peter van Aidan als nieuwjaarscadeau een tapijtje voor in zijn kamertje. Ik hield ervan als kind dat ik vasttapijt had op mijn kamer. In ons huidige huis is het allemaal parket, maar toch wil ik de kindjes de warmte van een tapijtje naast het bed geven. We kregen dit super leuk tapijtje van IKEA, de VANDRING SPÅR:

VANDRING SPÅR Vloerkleed, laagpolig IKEA

Ik zie de kleine man er over een paar jaar al op spelen, een groot avontuur met wilde dieren en Indianen!

Ik ben van plan om voor Manon het iets meer girly aan te pakken. Ze heeft het concept prinses namelijk vrij goed ontdekt.

Foto: Tapijt Princess Hinkelspel

Toe te voegen aan de lijst voor haar verjaardag dus, ze verjaart zo dicht tegen Sinterklaas en de eindejaarsfeesten aan dat ik het hele jaar door ideetjes moet oplijsten zodat iedereen nog iets interessants heeft om te geven!

Geef een reactie