i-materialise

Voor de 25 eerste aanwezige Girl Geeks op BGGD45 gisteren was er een extra verrassing. Bij het inschrijven kregen we een klein zwart tasje in de handen gedrukt. Daarin 2 doosjes en een kaartje van i-materialise. In het eerste doosje: een paar spiraaloorbellen, in het tweede doosje een schelp-achtige hanger. Beide juweeltjes zijn gemaakt met 3D-printing technologie van i-materialise die een paar jaar geleden de Girl Geeks uitnodigden voor BGGD18.

De technologie werd ontwikkeld en gebruikt voor vooral medische en industriële doeleinden. Kunstmatige hartkleppen, vrijwel onmogelijke mallen, speciale designvoorwerpen. Gudrun opperde tijdens BGGD18 het idee om er ook juwelen mee te maken en nu komt i-materialise in samenwerking met een aantal ontwerpers met een lijn hele leuke juweeltjes. Elke ontwerper kan zijn juwelen of design voorwerpen via hen laten creëren.

Snuister eens rond op hun website. De juweeltjes die wij kregen vond ik alvast ronduit fijn, echte hebbedingetjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s