BGGD45: Sony

Voor de 45ste Brussels Girl Geek Dinner waren we uitgenodigd door Sony. Zij lanceren hun eigen tablet en wij mochten die en andere Sony producten uittesten tijdens een Geek Battle die werd voorgezeten en gejureerd door niemand minder dan Steven Lemmens, de resident geek van Studio Brussel 😉

Eerst even kort over de tablet zelf:
– Flash enabled
– 9.4″(23.8 cm)
– TruBlackTM High Definition scherm
– leuk design (alsof je een blad papier in 2 plooide maar de plooi nog niet hebt aangedrukt)
– Playstion gaming
– android 3.1

Dus leuke features wel, alleen jammer dat toen wij hem testten de tablet een paar keer is vastgelopen…

We werden ontvangen in de Event Lounge in Brussel en al snel bleek dat er ook een dealer evenement van Sony was waardoor er een heerlijk buffet ter beschikking stond in een grote zaal gevuld met de nieuwste snufjes van Sony met alle specialisten voorhanden. De Geek Battle was snel voorbij voor mij: ondanks een hoge score bij pinball op de tablet lag ik eruit wegens het sudden death principe, de tegenstanders hadden echt een monsterscore. Meh. Dan maar wat toekijken bij de rest, genieten van de heerlijke desserts en rondhangen in de toonzaal waar ik leuke dingen in mijn handen kreeg zoals goeie 3D TV’s, 3D handycams, de camera-verrekijker, de handycam met ingebouwde projector, een resem koptelefoons (yay voor noise-cancelling headphones!), de übercoole Personal 3D Viewer (waardoor ik autoziek werd) enz. Ik lachte me te pletter samen met Sofie en we kregen leuke professionele uitleg van de aanwezige product managers.

Die handycam met projector, dat gaat nog iets worden denk ik. De prijs valt al bij al mee en wanneer er in de toekomst ook andere media kunnen op aangesloten worden (zoals een pc voor presentaties of zo) dan wordt dat volgens mij een regelrechte hit want de prijs ligt zeer dicht bij een beamer maar het ding is een vuist groot!

4 Girl Geeks gingen, dankzij een ex-eaquo, naar huis met een welverdiende tablet. De rest van de aanwezigen kreeg natuurlijk de goodie bag. Die was weer super leuk: elke aanwezige had een SD kaartje van 4G gekregen bij het begin van de wedstrijd. De bag zelf was een leuke zwarte schoudertas met witte afwerking en aan de ene kant het Sony logo maar aan de andere kant het Girl Geek Dinner logo. Daarin zat de 3D Blu Ray van The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader. De rest van de zak was gevuld met productjes geschonken door Albert Heijn: bio-appelsap, stroopwafels en een doos mignonette van Côte d’Or, heerlijk! MacDonalds gaf een voucher voor een gratis 1955 hamburger.

Er was nog een extra goodiebag voor de 25 eersten, maar daar ga ik een aparte post aan wijden 😉

Bedankt Clo, het was een super fijne avond, echt waar!

One thought on “BGGD45: Sony

  1. Pingback: Witch » BGGD45: Sony

Geef een reactie