Verbouwingsupdate

And now… the end is near…

Is ze niet mooi, onze nieuwe balustrade? We zijn er super blij mee! Nu kan Manon veilig met haar keukentje op het terras geïnstalleerd worden waar ik een oogje op haar kan houden zonder dat ze elk moment in een afgrond kan vallen.

We zijn enorm tevreden van de geleverde service, de kwaliteit en de afwerking. En ja, ook hier zijn we naar een Waalse leverancier uitgeweken. Formeca sprl maakte er iets moois van. Eigen ontwerp van balustrade op basis van een boekske, verder uitgewerkt door de leverancier, persoonlijk vind ik het zeer geslaagd!

Volgende week begint de schrijnwerker met de installatie van de keuken, ik kijk er zo enorm naar uit! Het laatste werk dat dan nog dient te gebeuren is de afwerking van het benedenterras. Hiervoor komt de algemene aannemer nog een paar dagen terug tijdens de week van 20 augustus. En dan zou het gedaan moeten zijn. Een stevige verbouwing op 4,5 maand tijd. Oef.

Geef een reactie