De Grote Blogmeeting

Zondag 28 mei begon nogal grijs en koud. Echt wel grijs en koud zelfs. Ik maakte me dus al een beetje zorgen over de plannen: het was namelijk de dag van de grote blogmeet! Ik had namelijk in april al een mailtje gekregen met een uitnodiging, dus het stond al heel lang aangekruist.
Gelukkig kwam tegen een uur of 11 de zon piepen en iets na 13u had ik alles ingeladen en vertrok ik met Manon richting Mechelen. In domein Tivoli bevindt zich namelijk een natuureducatief centrum en kinderboerderij waar we zouden samenkomen.

Ik ging nog niet met Manon mee op wandeling, maar samen met mede-organisatrice Sofie liepen we op eigen tempo met onze prutskes van kooi naar kooi: kippen, kuikens, konijnen, cavia’s, varkens, geitjes, schildpadden, pauwen, het kon niet op! Gezien de drukte en een 18-maandertje in het oog te proberen houden lukte mijn plan om met veel mensen te babbelen niet echt, enkel met Sofie en Marleen kon er een uitgebreide babbel bij, de rest was maar vluchtig met een rappe kijk op het opgekleefde label of ik niet aan identiteistverwarring deed. Maar het was gezellig!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Bedankt Tamara, Isabel en Sofie het was echt een gezellige bedoening!

Geef een reactie