Nieuwjaarslijstje

Iedereen maakt zo van die Nieuwjaarslijstjes. Meer dit doen, meer dat doen, minder iets slechts doen. Maar je bent wie je bent, en ik vind dat de meeste van die dingen vaak verwateren na een paar maanden, weken of zelfs dagen. Dus bestaat mijn lijstje uit een paar specifieke punten, echte To-Do’s die ik dit jaar vastbesloten ben te doen. En dat zijn:

– een nieuwe voordeur kiezen en laten plaatsen
– de mini-inkomhal afwerken (nieuwe vloertegels, deurgaten afwerken en muren schilderen)
– nieuwe verlichting voor de zithoek kiezen en plaatsen
– de gang schilderen en de gekochte verlichting plaatsen
– de haag in de tuin kortwieken
– de ramen aan de buitenkant afschuren en in een nieuw kleurtje zetten, passend bij de nieuwe voordeur
– een huisdiertje nemen
– een nieuwe zetel
– een school kiezen voor M

Als dit allemaal dit jaar gerealiseerd wordt ben ik content. En als dat kan met wat goede gezondheid voor de mensen die mij nauw aan het hart liggen ben ik super content. Vwala. Laten we dit jaar eens goed op gang zetten.

One thought on “Nieuwjaarslijstje

Geef een reactie