Kerstcadeautjes

De familie van mijn ventje houdt vast aan cadeautjes met Kerst. Mijn familie doet de cadeautjes met Nieuwjaar. Dus krijg ik cadeautjes in 2 vlagen, wat ik eigenlijk wel fijn vindt. We combineren onze cadeautjes aan elkaar wel met het eerste feestje. Zowel mijn ventje als de schoonouders vonden super fijne dingen:

– een doosje Oraia chocolaatjes
– een weekendtas
– 2 rechthoekige serveerschoters, lang genoeg voor cake
– een kalender met tekeningen van Marjolein Bastin
– een bluetooth Nokia headset

En als gezamelijke cadeaus:
– een verwenarrangement bij Sauna Ostara (2,5u prive sauna en een rugmassage)
– een Xbox met Kinect
– Dance Central voor Xbox Kinect

Maar mijn grootste cadeaus waren rondom mij: familie, mijn ventje, mijn lieve kleine munchkin. En ik geniet nog meer dan ooit van gewoon gezellig een dagje niksen met ons gezinnetje.

Geef een reactie