Bloemen!

Op maandag zag ik een heel fijn berichtje in mijn twitterstream! @altijdbloemen, de twitteraanwezigheid van Fleurop via het Fleurop Bloemenmeisje had vorige vrijdag een FlowerFriday gehouden. Een berichtje retweeten, @altijdbloemen volgen (wat ik al deed) en je deed mee aan de loting voor een herfstboeket!

Wat bleek? Haar onschuldige hand had mijn naam getrokken uit de hoed!

Toen ik gisterenavond moe van de files thuiskwam vond ik echter iets prachtig op mijn tafel:

Mooi hé? Mijn ventje was vroeger thuis en had het boeketje in ontvangst genomen.

Voor het seizoen vind ik ook de bloemenkeuze zeer fijn: groene en wijnrode kleine chrysant, oranje gerbera, dieprode rozen,… mooie warme herfstkleuren 🙂
Het kaartje erbij warmde me helemaal op: een fijn handgeschreven bedankingstekstje van het bloemenmeisje met een heerlijke persoonlijke toets.

Bedankt Fleurop en bedankt Bloemenmeisje Elise!

Geef een reactie