Daytime TV

De laatste tijd ben ik regelmatig ziek. Amper 2 weken geleden een ontsteking van de tongamandelen, deze week een knoert van een buikgriep. Gevolg: thuis en te zwak om meer te doen dan slapen, wat surfen en zappen op tv. En dan is het zover, je leert de Daytime TV kennen. Hierbij een lijstje met de meest verbijsterende programma’s en blasts from the past!

– Toddlers and Tiara’s: zag ik bij vrienden want wij hebben Discovery T&L niet, maar deze mocht niet ontbreken. Reality TV over getikte Amerikaanse moeders die hun baby’s en jonge kinderen doen deelnemen aan miss-something verkiezingen en daar sloten geld aan uitgeven.

– Groomer has it: op Animal Planet HD, een reality show zoals De Designers, maar voor hondentrimmers…

– Runway Moms: op Vijftv, reality tv over zwangere modellen

– Melrose Place: pure nostalgie op Vijftv, de plot nog steeds even dunnetjes als toen

– Frasier: nog meer nostalgie op VT4

– Ruby: nog meer reality tv! Ruby heeft een gigantisch overgewicht en probeert dat aan te pakken, voor de verandering zonder chirurgie maar met de gewoonlijke Amerikaanse naiviteit

– The Little Couple: yup, reality tv en deze keer zie ik er echt wel helemaal het nut niet meer van in. Dit programma op Vitaya volgt een koppel dat allebei zware dwergbouw heeft maar voor de rest een volledig normaal leven.

En dit alles overgoten met een saus van belspelletjes, dating services en herlderziende kaartenlegsters. Ah, the joys of Daytime TV ;o)

Geef een reactie