De volgende stap in het verbouwingsavontuur

Nadat we vrijdag de bevestiging kregen dat het plaasterwerk op zolder en aan de zoldertrap maandag wel degelijk zal afgewerkt worden trokken we gisteren op weg om onze mini-badkamer te gaan uitkiezen.
Na de eerste schok bij het bladeren in de catalogi van de meer gekende merken gingen we op aanraden van mijn broer op bezoek bij X2O.
Op een mum van tijd werden de keuzes gemaakt en kregen we een dubbele prijsofferte mee: 1 voor de uitgeruste badkamer met vierkante douche met standaard afmeting, 1 voor badkamer met een grote rechthoekige douche. en netjes binnen budget, zelfs als we de extra plaatsingskosten erbij rekenen.
Het wordt modern en eenvoudig: donkere vloer, witte muren, we hebben een donkergrijs meubeltje met wastafel gekozen met bijpassend kolomkastje, een moderne strakke douchebak, een douchekolom met ingebouwde zijstralers en een mooie glazen douchewand. Het hangtoilet dat we wilden kon pas ten vroegste eind september geleverd worden, dus pasten we onze keuze aan, en vonden een verrassend mooi toilet voor een iets hogere prijs, maar de keuze was ook hier weer makkelijk.
Nu moeten we na het bouwverlof de plaatser opnieuw contacteren, en zien wanneer hij kan komen, zodat we de bestelling en de levering kunnen afstemmen. Maar we staan op de planning voor de maand augustus, dus als alles goed gaat hebben we tegen het einde van de maand een half afgewerkte badkamer.
Volgende stappen: muren strippen en klaarmaken voor waterdichte behandeling en vloerbekleding en betegeling voor de muren kiezen.
En intussen natuurlijk de kinderkamer verder klaarmaken.

Geef een reactie