Purina One

Ha! Ik mag nog eens testen! In dit geval niet echt “ik” maar mijn poes. Weten jullie nog, deze bol pluis die we in januari adopteerden?

Toen er dus een mogelijkheid was om kattenvoeding te testen wilden we dat zeker graag proberen, want mejuffrouw is een beetje kieskeurig.

Vandaag kreeg ik dus een grote doos toegestuurd met daarin:

– een zak van 1,5 Kg Purina One Adult (kip)
– een zak van 800 gram Purina One Adult (kip)
– 11 staaltjes Purina One Adult (kip)
– 9 staaltjes Purina One Sterilcat (rund)
– een maatbekertje
– een nieuw etensbakje
– een hoop gerief om reclame te maken

Poes Musti begint dus dit weekend met de 3-weken-challenge, eens zien hoe haar pels er binnenkort zal uitzien, want Purina One belooft een glanzende pels en een gezonde, energieke poes! So far heb ik een ronkend slaapbeestje in huis, hoewel ik niet weet wat ze overdag allemaal uithaalt in de weide naast ons natuurlijk 😉

One thought on “Purina One

Geef een reactie