BGGD31: Red Dead Redemption

Gisteren was er dan nog eens een BGGD die perfect in onze agenda paste en aangezien sacoches (oftewel: de mannen) ook mee mochten komen deze keer dropten we de dochter een paar uur bij oma en opa die toch vlakbij wonen.

De avond werd gesponsord door Rock Star Games, het bedrijf achter de succesvolle Grand Theft Auto reeks. De gelegenheid: de nieuwe game die net op de markt gebracht werd beter bekend maken, Red Dead Redemption.
De locatie: de PR’ins showroom die werd omgebouwd tot gamig zaal met maar liefst 16 Xbox consoles in netwerk, zodat mannen tegen vrouwen, 8 tegen 8, elkaar konden besluipen en neerschieten in Cowboygedaante. Voor de gelegenheid kreeg elke aanwezige een knalrode fluwelen cowboyhoed.
Ik ben echt niet goed in gamen, ik ben eerder een strategiespelletjes persoon. Geef mij maar 3D puzzels en eenvoudige spelletjes zoals Super Rub ‘a’ Dub waar je de massa knopjes op de controller niet voor nodig hebt. Toch waagde ik me even aan het spelletje en dat viel eigenlijk nog wel mee. Ware het niet dat de mannen me telkens na 2 minuten spelen al neerschoten. Maar toch, de graphics zijn mooi en hoewel ik nog nooit een xBox controller in mijn handen gehad heb lukte het toch redelijk om mijn poppetje te besturen.
Clo en ik lachten ons een breuk met onze onhandigheid.

Intussen was er de yummie bbq! Een mooi assortiment aan verse groentjes, lekkere broodjes, een bbq met zowel vlees, vis als vegetarische burgers en als klapper op de vuurpijl mochten we Fundu proberen, oftewel de chocoladefondue voor op de barbeque, een nieuw maar uiterst lekker concept van Gudrun Chocoladewerken!
De bbq werd extra gezellig door de hilarische babbels en taferelen met de mede-girl-geeks en mensen die ik al een tijd niet meer gezien had.

En dan kwam de goodie bag. Amai! De loot was indrukwekkend en de hoogtepunten in het uitpakken als volgt:
– een Fundu
– kaarsen van Red Dead Redemption in de vorm van een pakje dynamietstaven
– een t-shirt van Red Dead Redemption
– een 7-poort USB-hub
– de DVD van 3:10 to Yuma
– een pak kaarten (poker!)
– een setje D6 dobbelstenen in etui
– de cowboyhoed en een Sherriff ster
– een vaas die je met heet water van vorm kan doen veranderen

In elk geval was deze BGGD way up there met de Oral-B Er zit meer in jou event en de Weight Watchers Christmas event! Bedankt Clo voor een heerlijke avond!

Geef een reactie