Dé jurk

Ik zei het al: in het jaar met de effen jurken en jurken met geometrische patronen wilde de dochter absoluut een jurk met bloemetjes. Jammer voor mama, die haar stiekem al zal lopen in deze jurk van Terre Bleue… in het echt super levendig qua kleur!

Terre Bleue jurkfoto: terrebleue.com

Ik keek dus wat rond en zag wat leuke katoenen jurkjes bij de C&A, of in een compleet andere prijscategorie een prachtstuk van Scapa Junior…

scapa jurk

Foto: scapaworld.com

We besloten dat de beste manier om iets te vinden toch zou zijn om met Manon een paar winkels aan te doen en trokken naar het nabijgelegen Aalst, met het idee om een namiddag te shoppen. De eerste boetiek die we bezochten had collecties in meerdere prijscategorieën, en zelfs de obligatoire meringue jurken waren voorhanden. Maar we leidden de aandacht af naar iets interessants: een rekje met daarop jurken van vorig seizoen aan 50% korting! Mét bloemetjes erop! Op dat rekje koos Manon maar liefst 5 jurken om te passen, en dan nog 2 jurken uit de nieuwe collectie. Ze werd door de winkeldame onder haar vleugel genomen, met een rode loper voor de grote spiegel, en truitjes en vestjes om bij de jurk te passen. Na veel wikken en wegen kozen we een stiekeme favoriet van mij van vorig jaar: een roze met wit en gouden bloemenjurk, toevallig ook van Terre Bleue.

2017-03-25 16.14.58

Voor het bijhorende truitje trokken we naar JBC. Het mag misschien gek klinken, maar we vonden de perfecte match bij de Mega Mindy collectie: een truitje met gouddraad.

vestjeFoto: jbc.be

De schoentjes brachten ons naar Torfs. Dat was bijna de moeilijkste keuze van allemaal. Het werden uiteindelijk oud roze ballerina’s, en Manon was in de wolken. En tot mijn grote verbazing bleven we ver onder mijn vooropgestelde budget voor haar outfit, dankzij een soldenrekje en de andere keuzes die Manon zelf maakte.schoentje

Foto: Torfs.be

Geef een reactie