Communie kaartjes

Bij die eerst communie horen ook de communie kaartjes. Kleine kaartjes als aandenken. “In mijnen tijd” gingen we naar de drukker en kochten we een set kaartjes met een leuke tekening en een inspirerende quote, op de achterkant moest ik dan mijn naam schrijven en de datum van de communie. In mijn hoofd heb ik daar uuuuuren aan geschreven. De realiteit zal wel wat korter zijn geweest…

Tegenwoordig is dat wat makkelijke voor de communicant: de verschillende foto en drukkerij websites hebben daar allemaal mooie oplossingen voor. De traditie is geschoven naar kaartjes met daarop een foto van de communicant in kwestie, dus trokken wij naar een vlakbij gelegen locatie die pas vorig jaar in oktober geopend werd. Manon trok haar communie kleedje dat we intussen hebben aan, en genoot ongelofelijk van de prachtige zon, de leuke locatie, het gezellig wandelen met het hele gezin. We kunnen dus de kaartjes deze week bestellen, hiervoor mag ik opnieuw de diensten van Albelli uittesten. Daar geven ze tot 12 april trouwens 30% korting op kaartjes. Qua service heb ik daar intussen het volste vertrouwen in, en we namen de foto’s ook met onze spiegelreflex camera deze keer, dus de kwaliteit zou ook mooi moeten uitkomen. Later meer!

(Dit fotootje is wel met de gsm genomen, de keuze uit de andere foto’s is ook behoorlijk moeilijk, het was duidelijke een goede dag voor foto’s!)

Geef een reactie