Halloween in Pairi Daiza

Het is de mode geworden: zowat alle pretparken moeten iets speciaals doen met Halloween. Maar vaak is dat te griezelig voor kleine kindjes, dus dat zagen we niet zitten..

Maar aangezien we een abonnement hebben trokken we tijdens hun Halloween week naar Pairi Daiza. Ik verwachtte niet zo heel veel, het is ten slotte een dierenpark en geen pretpark.

Des te meer waren we verrast over hoe feëriek het park erbij ligt. De prachtige herfstkleuren van de bomen die hun blaadjes laten vallen, de mooie lantaarns overal wanneer het donker wordt, de indrukwekkende show met vuurmagiërs aan de voet van de toren. En de dieren die zich overduidelijk nog steeds in hun sas voelen!

De kindjes werden geschminkt, we bezochten eindelijk eens de Mersus Emergo (de boot met de schildpadden, slangen en spinnencollectie, allemaal gedoneerde of in beslag genomen zeldzame dieren!) en ik werd als klimboom gebruikt door een maki (lemur)!

Great fun! Ze doen dit seizoen nog één weekend open, daarna is het winterrust: op 11-12-13 november.

Een reactie op “Halloween in Pairi Daiza

  1. Khyra

    En ja, we zijn geweest met onze kleine (b)engeltjes! Inderdaad heel veel Halloween aankleding, maar Noah vond het niet erg, integendeel. En Milow had nog niet door wat die doodskoppen en skeletten zijn… We hadden een superdag, en dit op aanraden van jullie! Dus mercie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s