Mobistar Digital Concept Store

Of ik geïnteresseerd was om bij de opening van de Mobistar Digital Concept Store op de Meir aanwezig te zijn en dit nieuwe winkelconcept vol technische snufjes te ontdekken? Geeky ikke werd direct wakker geschud. Dus luttele dagen later was ik present op een leuk event met lekker eten dat ook nog typisch Antwerps aangekleed was en gevuld met een hoop BVs (en de obligatoire fotografen van de Story).
image

De GSM klanten van vandaag zijn verveeld met de klassieke GSM winkels: lange wachttijden, slechts een handvol toestellen beschikbaar, we blijven er liever weg. Merken beginnen te voelen dat een merk een echte belevenis moet afleveren, en daar gaat  Mobistar de uitdaging aan met de Digital Concept Stores. Er werd er eerder al één geopend in Luik, Antwerpen is de eerste van 3 geplande Vlaamse stores.
image

Wat is er nu anders aan deze winkel? De bedoeling is om van je bezoek een reis te maken, met een ontmoetingspunt om van te vertrekken doorheen verschillende zones elk met hun focus. Er is een business zone, een zone voor de zogenaamde residentiële klanten, en wat mij zeer opviel was de service & repair desk. Je kan er terwijl je rustig een koffie drinkt gratis je telefoon of tablet opladen en de winkel ontdekken. De mensen van Mobistar maken zich sterk dat ze de meeste technische problemen aan telefoons ter plaatse kunnen oplossen.
image

image

Je merkt ook dat de trend “accesorize your phone” goed opgepikt werd. Telefoonhoesjes van bekende fashion iconen zijn beschikbaar, en de vintrines zijn fashionable ingericht om de telefoon te tonen in combinatie met vershillende stijlen. De muur met telefoonhoesjes is indrukwekkend, en ook de “professionele” hoezen staken mijn ogen uit. Wist je trouwens dat er tegenwoordig ook liquid screen protectors bestaan?
image

Geef een reactie