Dit was 2013…

2013 was een een beetje een vreemd jaar, ik liet me meevoeren met de stroom, en dat was nodig.

Ik ging terug werken na 4 maand thuis te zitten met een verse baby, waar ons team verhuisde van dienst en we prompt een andere baas kregen. Ik begon 4/5 te werken om meer thuis te zijn voor de kinderen, en de zotte uren van de opvang te halen. Daardoor werd het zotte drukte op het werk.

De baby leerde rollen, zitten, kruipen, lopen, en stal onze harten.

De kleuter maakte gigantische sprongen voorwaarts op school en begon gezwind aan de 2de kleuterklas, met veel liedjes en versjes, indrukwekkende knutselwerkjes en oefeningen in voorbereidend schrijven. Ze hing flink haar tut in de tuttenboom en kreeg er een button voor. Ik liet haar voor het eerst los, 3 weken op vakantie met de grootouders en ze kwam uitgelaten en bruingebrand terug.

Ik nam deel aan de allerlaatste Cyberlive. Ik ging voor het eerst naar Cambridge en genoot van het mooie weer terwijl ze ons rondvoeren op de rivier, droomde weg op Boombalfestival, ik kocht mijn eigen draailier en doorworstelde een serieuze dip.

Maar ik sta er nog, er is weer een jaar op zijn einde aan het lopen en ik ben vastberadener dan ooit om mij niet te laten kennen.

Op naar 2014, waarvan ik het gevoel heb dat het een kanteljaar zal worden. Ik denk dat mijn volgende jaaroverzicht er een pak bewogener zal uitzien!

Geef een reactie