groot

Ruim meer dan 9 Kg, de leeftijdsgrens van 9 maanden zo ongeveer, redelijk stevig zitten en het hoofd dat uit de maxicosi gaat beginnen piepen. Tijd om een baby naar de grote autostoel te verplaatsen!

Ik ging voor de grote operatie “autostoelen opfrissen”. Eerst die dingen eens goed afwassen, wat een puzzelhel! De Axiss werd bekleed met een mooie felblauwe zomerhoes. De Maxicosi Priori die we tweedehands van mijn broer hadden gekregen voor Manon krijgt een turquoise hoes van Wallaboo en een verkleinkussentje en is dus ook weer als nieuw.

Manon verhuisde naar een groter model. Zoals eerder gezegd kreeg ze dankzij Oogappel.be in mijn auto een BeSafe met Isofix. In mijn man zijn auto zit geen isofix systeem, maar we konden voor een prikje een Maxicosi Rodi op de kop tikken, die nu ook voorzien is van een mooie felblauwe zomerhoes.

We gebruikten deels een cadeaubon die we nog liggen hadden van de geboorte, dus voor niet veel geld een hoop autostoelen als nieuw. Me happy!

Geef een reactie