eBay Mummy

Een tijdje geleden kreeg ik mail. Of ik kans wilde maken om voor 150eur kinderkleertjes te shoppen voor Manon op eBay? Tuurlijk zag ik dat zitten! De organisatie van Koopjesfanaat wil zo de voordelen van het online shoppen wat meer in de verf zetten. En ik ben fan van online shoppen, ongelofelijk wat voor een koopjes je soms kan vinden! Ook is er ook nog het feit dat je na de geboorte van een kindje massa’s kleertjes krijgt maar dat stokt zo een beetje rond de maatjes voor 18 maand en nu ze daar vlot uit begint te groeien heeft Manon dus inderdaad een paar nieuwe outfits nodig. Selectie voor deze shopping spree kaderde in een nog grotere wedstrijd om nog eens 150eur te winnen om te shoppen op eBay. Ik schreef me in, en groot was mijn verbazing toen ik 1 van de 2 Nederlandstalige geselecteerden bleek! Dus de komende dagen moet ik druk shoppen online. Wanneer het tweede deel van de wedstrijd gelanceerd wordt mag ik laten zien wat het allemaal geworden is op de Facebookpagina van Koopjesfanaat. Spannend he?

2 thoughts on “eBay Mummy

  1. Pingback: Witch » Ebaymummy

  2. Pingback: eBay Mummy Blogger Contest en giveaway! « Endimi

Geef een reactie