Lijstjesupdate

We staan weer wat verder in de lijst en er is een puntje vervangen!

– een nieuwe voordeur kiezen en laten plaatsen: we hebben besloten om niet voor Lapeyre te gaan, een aannemer komt vrijdag de maten nemen en ons de kataloog eens tonen voor een vrijblijvende gratis offerte, dus nog geen vooruitgang maar het ligt ook niet volledig stil!
– de mini-inkomhal afwerken (nieuwe vloertegels, deurgaten afwerken en muren schilderen)
– nieuwe verlichting voor de zithoek kiezen en plaatsen
– de gang schilderen en de gekochte verlichting plaatsen
– de haag in de tuin kortwieken
– de ramen aan de buitenkant afschuren en in een nieuw kleurtje zetten, passend bij de nieuwe voordeur: we hebben als test een klein stukje opgeschuurd en het gaat super makkelijk! Onder de lelijke verf blijken prachtige meranti ramen te zitten! Dit plaatst natuurlijk ook de kleur van de voordeur in een ander perspectief!
– een huisdiertje nemen
– een nieuwe zetel
– een school kiezen voor M: 90% zeker dat we voor het Gemeenschapsschooltje gaan
– de kelder vooraan het huis ombouwen tot koele voorraadkelder
– de keldertrap afkappen en opnieuw afwerken

The turtle moves.

Geef een reactie